betherefest.gr

GreekEnglish (United Kingdom)

Toy Story 3

  • PDF
toystory3_andyΗ πολυαγαπημένη και βραβευμένη πλέον με Όσκαρ ταινία στο φεστιβάλ Το βραβευμένο στα φετινά Oscar Toy Story 3 σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ταινιών animation της ίδιας σειράς θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα συναισθηματικό ποδηλατάκι, των παιδικών μας χρόνων, που θα θέλαμε να οδηγήσουμε ξανά.

Ένα κινηματογραφικό animation, που κρατά άσβεστη τη φλόγα του πρώτου «επεισοδίου», το οποίο όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1995 απελευθέρωσε όλη την ενέργεια και τη δύναμη της νοσταλγίας, τη μυθική διήγηση, την αισθητική και το εκφραστικό βάθος του computer animation.

Η εξαιρετικά προσεγμένη ταινία του ευρηματικού σεναριογράφου Michael Arndt εκτυλίσσεται την εβδομάδα πριν ο γνωστός σε όλους Andy πάει στο  κολλέγιο και περιγράφει το φόβο της εγκατάλειψης, που νιώθει ένα παιδί και την αδυναμία των γονέων να το αποχωριστούν.

Όπως κάθε Toy Story έτσι κι αυτό βασίζεται περισσότερο στην αφήγηση ιστορίας παρά στην ανάπτυξη της πλοκής της ταινίας δίνοντας βήμα στο χιούμορ, τη ζωηρή φαντασία, το φαντασμαγορικό οπτικό αποτέλεσμα και τις γλυκόπικρες πινελιές.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BE THERE!

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Παραγωγή φεστιβάλ: ANIMATE CORFU

Διοργάνωση εκδήλωσης: Great Events

Logo: Tomek

ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Zippyframes.com
  • Crossbow.gr
  • Motivar.io

CONTACT

Επικοινωνήστε με το φεστιβάλ:
info [at] betherefest.gr


Δείτε την ομάδα του φεστιβάλ
: