betherefest.gr

GreekEnglish (United Kingdom)

COMPETITION

Βραβεία φεστιβάλ 2017

  • PDF

banana_logoΤο Be there! Corfu Animation Festival απονέμει τα εξής βραβεία στα 4 διαγωνιστικά του τμήματα, αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού.

Περισσότερα...

Κανονισμός του φεστιβάλ

  • PDF

BE THERE! CORFU ANIMATION FESTIVAL 2017
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1. Οργάνωση και αντικειμενικοί στόχοι

Το φεστιβάλ Be there! Corfu Animation Festival έχει ως στόχο την προώθηση ενός διεθνούς και δημιουργικού σημείου συνάντησης καλλιτεχνών animation. Ενθαρρύνει τη συνεργασία και την προώθση των ιδεών, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως πολιτισμικό και εκπαιδευτικό μέσο για θεατές κάθε ηλικίας. Οργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία Animate Corfu, και προσκαλεί στο διαγωνιστικό της τμήμα έργα με σημαντικό ποσοστό τεχνικής animation καρέ καρέ ('frame by frame') για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση ή το Internet.

Το φεστιβάλ Be there! διοργανώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια και διαλέξεις στο κύριο πρόγραμμα του φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα,  29 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2017.

2. Υποβολή ταινιών: προϋποθέσεις συμμετοχής

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για την υποβολή της κάθε ταινίας.

Στο Be there! Corfu Animation Festival μπορούν να συμμετάσχουν μόνο ταινίες animation, που ολοκληρώθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2015.

Η διάρκεια των ταινιών μπορεί να κυμαίνεται από μερικά δευτερόλεπτα ως 39 λεπτά (για ταινίες μικρού μήκους, ταινίες μικρού μήκους για παιδιά & φοιτητικές ταινίες μικρού μήκους), και  40 λεπτά και άνω (για ταινίες μεγάλου μήκους).

Στα πλαίσια της πολιτικής του φεστιβάλ γίνονται δεκτές όλες οι διαφορετικές τεχνικές, τα είδη animation και οι τόποι προέλευσης των ταινιών.

Οι ταινίες, που υποβάλλονται στο φεστιβάλ Be there! Corfu Animation Festival, μπορούν να έχουν προηγουμένως προβληθεί σε άλλα φεστιβάλ animation είτε στην Ελλάδα είτε διεθνώς, γεγονός, που  θα πρέπει να δηλωνεταί στη σχετική ενότητα της φόρμας υποβολής.

Πολλαπλές ταινίες από έναν υποψήφιο μπορούν να υποβληθούν σε χωριστές φόρμες υποβολής (άρθρο 5). Ένας μεμονωμένος υποψήφιος, στούντιο ή εταιρεία παραγωγής animation μπορεί να υποβάλει έως και 5 (πέντε) ταινίες σε καθένα διαγωνιστικό τμήμα.

3. Υποβολή ταινιών: Διαγωνιστικό τμήμα και προθεσμία υποβολής

3.1 Το Be there! Corfu Animation Festival οργανώνει 4 διακριτά διαγωνιστικά προγράμματα:

α) ταινίες μικρού μήκους
β) σπουδαστικές ταινίες μικρού μήκους
γ) ταινίες μικρού μήκους για παιδιά
δ) ταινίες μεγάλου μήκους
Οι ίδιες προϋποθέσεις υποβολής ταινιών (άρθρο 2) ισχύουν και για τις τρεις κατηγορίες.

3.2 Στο τμήμα γ (ταινίες μικρού μήκους για παιδιά) δεν μπορούν να υποβληθούν τηλεοπτικές παραγωγές

3.3 Μία ταινία μπορεί να υποβληθεί εναλλακτικά είτε στο τμήμα α (ταινίες μικρού μήκους) είτε στο τμήμα γ (τανίες για παιδιά), εφόσον το περιεχόμενο είναι κατάλληλο, είτε και στα δύο αυτά διαγωνιστικά τμήματα. Εφόσον επιλεγεί, θα προβληθεί μόνο σε ένα από τα δύο διαγωνιστικά τμήματα. Μια ταινία που υποβάλλεται στο σπουδαστικό τμήμα δεν μπορεί να υποβληθεί σε κανένα άλλο τμήμα.

Η προθεσμία υποβολής είναι για όλα τα διαγωνιστικά προγράμματα η 21 Δεκεμβρίου 2016.

Για όλες τις ταινίες που θα επιλεγούν στο διαγωνιστικό τμήμα  , τα συγκεκριμένα αντίτυπά ττους (σύμφωνα με το άρθρο 4) θα  πρέπει να βρίσκονται στο φεστιβάλ έως και  21 Φεβρουαρίου 2017.

Επιπλέον, μη διαγωνιστικά προγράμματα του φεστιβάλ περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια και διαλέξεις, θεματικά αφιερώματα και ρετροσπεκτίβες, αλλά και ταινίες μεγάλου μήκους, που οι διοργανωτές θεωρούν καλλιτεχνικής αξίας.

4. Υποβολή ταινιών: Τεχνικές απαιτήσεις

  • Μέσω της φόρμας υποβολής, δίνεται ο σύνδεσμος για το online screener της ταινίας (Viimeo, YouTube κτλ)
  • Μεέσω της ίδιας φόρμας, δίνεται η δυνατότητα υποβολής online συνδέσμου  ο οποίος θα περιέχει ένα μοναδικό ψηφιακό αρχείο υψηλής ποιότητας της ταινίας, το οποίο θα αποτελέσει το αρχείο προβολής της ταινίας (εφόσον η ταινία επιλεγεί).  Υποψήφιοι των οποίων η ταινία επιλεγεί χωρίς να έχουν αποστείλει το αρχείο προβολής HD μέσω της φόρμας υποβολής οφείλουν να στείλουν online σύνδεσμο το συντομότερο και πάντως ως τις 21 Φεβρουαρίου, διαφορετικά η συμμετοχή τους θα ακυρωθεί. Ο σύνδεσμος οφείλει να παραμένει ενεργός ως και  το πέρας του φεστιβάλ.
  • Αν για οποιoδήποτε λόγο ο/η υποψήφιο/α δεν μπορεί να υποβάλλει ηλεκτρονικά σύνδεσμο με το ψηφιακό αρχείο, μπορεί να το στείλει ταχυδρομικά σε δίσκο DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους (hard-subbed), για όσες από τις ταινίες έχουν διαλόγους σε γλώσσα εκτός της ελληνικής-αγγλικής, στην διεύθυνση Be There! Corfu Animation Festival, ΤΘ 288, Κέρκυρα 49100, Ελλάδα (υπόψιν Β. Κρουστάλλη). Τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.
  • Αν η ταινία περιλαμβάνει διαλόγους ή αφήγηση σε γλώσσα εκτός αγγλικής ή ελληνικής, πρέπει να είναι υποτιτλισμένη στην αγγλική γλώσσα, με τους υπότιτλους ενσωματωμένους στην ταινία.
  • Αν η ταινία περιλαμβάνει διαλόγους ή αφήγηση σε γλώσσα εκτός της ελληνικής, θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν αρχείο (srt, timecoded txt,ssa, κτλ.) υποτίτλων στην αγγλική γλώσσα (αρχική γλώσσα ή μετάφραση). Οι υπότιτλοι είναι ευκταίο να είναι συγχρονισμένοι, ιδιαίτερα αν η ταινία περιλαμβάνει αρκετούς διαλόγους/αφήγηση. Δείτε άρθρο 6 για όλα τα συνοδευτικά έγγραφα.

5. Τεχνικές διευκρινίσεις

- Αποδεκτές επεκτάσεις αρχείων, κατά σειρά προτίμησης:

  • mp4, .mkv,.mov, .avi, .wmv, .avchd

-Αποδεκτές αναλύσεις εικόνας:

  • 1080p, 720p, 576p

- Αποδεκτή μορφή video: :

  • Όλες οι αναλύσεις υψηλής και κανονικής ευκρίνειας (High Resolution & Standard Resolution).
  • Παρακαλούμε μην χρησιμοποείτε printable disk media, διότι έχει επιβεβαιωθεί η πιθανότητα σφαλμάτων ανάγνωσης.

Ταινίες με υπότιτλους:

  • Όλες οι ταινίες που περιέχουν διαλόγους/αφήγηση σε γλώσσες εκτός Ελληνικής και Αγγλικής, θα πρέπει να έχουν ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους στην ταινία.
  • Το φεστιβάλ Be there! Corfu Animation Festival δεν δέχεται ταινίες σε μορφή DigiBeta ή BetaCam.
  • Το φεστιβάλ αναλαμβάνει να υποτιτλίσει στην ελληνική γλώσσα όλες τις ταινίες που θα επιλεγούν , με τη δική του ομάδα και τα δικά του έξοδα παραγωγής μόνο για εκείνες τις ταινίες, που θα φθάσουν έως την προθεσμία υποβολής και θα πληρούν τους όρους των άρθρων 5 και 6.
6. Υποβολή ταινιών: Φόρμα υποβολής


Όλη η διαδκασία υποβολής γίνεται ηλεκτρονικά μέσω online αίτησης. Μέσα στην αίτηση περιλαμβάνονται:
i. Στοιχεία της ταινίας
ii. Για ταινίες με διάλογο/αφήγηση σε γλώσσα εκτός της ελληνικής αρχείο (.srt, timecoded txt., sub/idx) με τους διαλόγους στην αγγλική γλώσσα (αρχική γλώσσα της ταινίας ή μετάφραση)  αν είναι δυνατό time-coded.
iii. 3 φωτογραφίες της ταινίας (300 DPI, ελάχιστο 10 cm x 15cm) και μία φωτογραφία του σκηνοθέτη/ών.

7. Διαδικασία επιλογής

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ Be There! Corfu Animation Festival θα ορίσουν μια επιτροπή επιλογής των ταινιών, που θα κρίνει τις ταινίες, που θα έχουν υποβληθεί με μοναδικό κριτήριο την καλλιτεχνική τους αξία.

Κανένα από τα μέλη της επιτροπής δεν θα είναι αναμεμιγμένο με οποιονδήποτε τρόπο στη δημιουργική διαδικασία ή στη διαδικασία διανομής οποιασδήποτε ταινίας, που θα έχει υποβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα. Η απόφαση της επιτροπής θα είναι τελεσίδικη.

Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της επιλογής έως και τις 24 Ιανουαρίου 2017.

Οι διοργανωτές και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ διατηρούν το δικαίωμα να προβάλουν μια ταινία, που θα έχει υποβληθεί χωρίς απαραίτητα να έχει επιλεγεί για το διαγωνιστικό πρόγραμμα, σε ένα πρόγραμμα εκτός συναγωνισμού (ή Πανόραμα).

Μετά την επιλογή της ταινίας για το επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ δεν γίνεται δεκτή καμία απόσυρση της ταινίας από το πρόγραμμα.

Στην περίπτωση των ελληνικών ταινιών που θα επιλεγούν και  οι οποίες δεν έχουν ήδη ελληνικό τίτλο,  το φεστιβάλ αναλαμβάνει μέσω της δικής του μεταφραστικής ομάδας την απόδοση του τίτλου, εκτός αν ο/η σκηνοθέτης/τρια της ταινίας δώσει έγκαιρα τον τίτλο της ταινίας στην οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ.

8. Μεταφορικά έξοδα και ασφαλιστική κάλυψη

Τα μεταφορικά έξοδα και η ασφαλιστική κάλυψη των DVDs, που θα περιέχουν τα ψηφιακά αρχεία των ταινιών, καθώς και όποια έξοδα τελωνείου θα επιβαρύνουν τον/την υποψήφιο/α ή τον αρμόδιο οργανισμό παραγωγής των ταινιών. 

Τα αντίτυπα των ταινιών δεν θα επιστρέφονται και θα παραμένουν στη βιβλιοθήκη ταινιών του Be there! Corfu Animation Festival. Ωστόσο, ο/η υποψήφιος/α, αν το επιθυμεί,  μπορεί να ζητάει την επιστροφή των ταινιών με δικά του/της έξοδα.

Τα μεταφορικά έξοδα αποστολής των επιλεγμένων για το διαγωνιστικό πρόγραμμα ταινιών μεγάλου μήκους σε μορφή 35mm/DCP, καθώς και όποια έξοδα τελωνείου θα επιβαρύνουν τον/την υποψήφιο/α ή τον αρμόδιο οργανισμό παραγωγής των ταινιών. Το φεστιβάλ αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την επιστροφή των ταινιών 35mm/DCP στον τόπο προέλευσης των ταινιών, μέσω συμβεβλημένης με το φεστιβάλ ταχυδρομικής εταιρείας, το αργότερο 30 ημέρες μετά την τέλεση του φεστιβάλ. Αναλαμβάνει επίσης την ασφαλιστική κάλυψη και έξοδα αποθήκευσης των ταιινιών 35mm/DCP από τη στιγμή της παραλαβής των ταινιών έως και την στιγμή της προώθησης των ταινιών στην συμβεβλημένη ταχυδρομική εταιρεία προς επιστροφή.

Σε περίπτωση σοβαρής βλάβλης ή απώλειας ταινιών 35mm/DCP κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τότε το φεστιβάλ αναλαμβάνει μόνο την κάλυψη των εξόδων για την δημιουργία νέου αντιτύπου σύμφωνα με τις προδιαγραφές και  τον κατάλογο τιμών τεχνικού εργαστηρίου για την κατασκευή απλών αντιτύπων ταινιών 35mm. Το φεστιβάλ δεν αναλαμβάνει κανένα άλλο έξοδο πέραν των παραπάνω.

9. Κριτική επιτροπή

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ Be there! Corfu Animation Festival μπορούν να ορίζουν κριτική επιτροπή όχι μικρότερη των 3 μελών για κάθε διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ, που θα αποτελείται από Έλληνες και διεθνείς ειδικούς στην τέχνη του animation. Στην περίπτωση του διαγωνιστικού τμήματος ταινιών μικρού μήκους για παιδιά, η κριτική επιτροπή αποτελείται από παιδιά-μαθητές σχολείων. Σε καμία περίπτωση τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν θα είναι αναμεμιγμένα άμεσα ή έμμεσα στην παραγωγή/διανομή των ταινιών υπό την κρίση τους.

10. Επίσημα βραβεία

Τα βραβεία του Be there! Corfu Animation Festival είναι τα ακόλουθα:

-Βραβεία που απονέμουν οι κριτές:
i) Ταινίες μικρού μήκους
Μέγα βραβείο
Βραβείο κριτικής επιτροπής
Βραβείο καλύτερης μουσικής επένδυσης σε ταινία animation

ii) Ταινίες σπουδαστικές
Καλύτερη φοιτητική ταινία
Καλύτερη ελληνική φοιτητική ταινία
Ειδική μνεία

iii) Ταινίες μικρού μήκους για παιδιά (απονέμεται από κριτική επιτροπή από μαθητές/τριες σχολείων)
Καλύτερη παιδική ταινία
Ειδική μνεία

iv) Ταινίες μεγάλου μήκους
Καλύτερη ταινία μεγάλου μήκους

Η κριτική επιτροπή απονέμει όλα και μόνο τα παραπάνω βραβεία.

Βραβεία που απονέμει το κοινό:
Οι διοργανωτές του φεστιβάλ οργανώνουν επίσης ψηφοφορία κοινού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ για 2 βραβεία κοινού. Το πρώτο αφορά συνολικά τις ταινίες μικρού μήκους από τα διαγωνιστικά τμήματα α και β του φεστιβάλ, ενώ το δεύτερο απονέμεται σε μία από τις ταινίες μεγάλου μήκους του διαγωνιστικού προγράμματος.

Θεωρείται ευκταίο οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες των βραβευμένων ταινιών να αναφέρουν το βραβείο, το έτος και το όνομα του φεστιβάλ (Be there! Corfu Animation Festival ) στα στοιχεία των ταινιών τους.

11. Προσκλήσεις/Διαπιστεύσεις

Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες των οποίων οι ταινίες θα προβληθούν είτε στο διαγωνιστικό είτε στο εκτός συναγωνισμού τμήμα του φεστιβάλ (Πανόραμα) θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Το φεστιβάλ Be there! Corfu Animation Festival δεν αναλαμβάνει να καλύψει έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Δημοσιογράφοι, που εργάζονται σε έντυπο, τηλεοπτικό ή online μέσο, και επαγγελματίες της τέχνης του animation είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν το Be there! Corfu Animation Festival.

Λεπτομέρειες για τις διαπιστεύσεις θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ (betherefest.gr)

12. Πνευματικά δικαιώματα

Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να δηλώνουν ότι κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα (ταινία, σενάριο, μουσική επένδυση) των ταινιών, που θα υποβάλουν στο διαγωνιστικό τμήμα. Οι υποψήφιοι/ες παρέχουν δωρέαν στους διοργανωτές του φεστιβάλ  το δικαίωμα προβολής των ταινιών τους, με μέγιστο όριο τις 3 δημόσιες προβολές στη διάρκεια του φεστιβάλ.

Με την υποβολή της ταινίας, οι υποψήφιοι/ες θα παρέχουν το δικαίωμα στο Be There! Corfu Animation Festival να προβάλλει όχι περισσότερο από το 10% της ταινίας (ή του τρέιλερ, που ο/η υποψήφιος/α θα έχει στείλει στο φεστιβάλ) σε έντυπα ή τηλεοπτικά προγράμματα προώθησης του φεστιβάλ, και στον επίσημο ιστότοπο/τρέιλερ/ηλεκτρονικό κατάλογο του φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ Be There! Corfu Animation Festival υποχρεούνται να διαπραγματεύονται με τους ίδιους τους παραγωγούς/σκηνοθέτες των ταινιών, για οποιουδήποτε τύπου προβολή των ταινιών τους, εκτός των ημερών του φεστιβάλ.

13. Δικαιοδοσία

Όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να δηλώνουν ότι με τη συμμετοχή τους στο Be there! Corfu Animation Festival και την υποβολή της υπογεγραμμένης φόρμας υποβολής  αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς του φεστιβάλ. Για όποια αμφισβήτηση προκύψει είτε ως προς το διαγωνιστικό τμήμα είτε ως προς το σύνολο της οργάνωσης του φεστιβάλ, αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυσή του είναι τα δικαστήρια με έδρα την Κέρκυρα.

Πρόσκληση Συμμετοχής 2017

  • PDF

bethere2017-call-for-entries456x324

Το Be there! Corfu Animation Festival προσκαλεί τους και τις σκηνοθέτες να υποβάλουν τις ταινίες animation στην 6η έκδοση του φεστιβάλ, 29 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2017. Παράταση συμμετοχών: 31 Δεκεμβρίου 2016

Περισσότερα...

Φοιτητικό Διαγωνιστικό Α

  • PDF

To φύλλο της λεύκας, Irini Vianelli (USA, 2015), 3’ 48”

The-Leaf-of-The-poplarΣχεδίαση στο χαρτί

Ένα φύλλο παραδίνεται στον άνεμο. Ένας άντρας υποκύπτει στα κύματα, την ώρα που ελληνική αίγλη πλανάται στην ατμόσφαιρα. Ένα σύντομο animation εμπνευσμένο από το ομώνυμο ποίημα του Γιώργου Σεφέρη. 

Credits

Director: Eirini Vianelli
Produvcer: Eirini Vianelli
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing: Eirini Vianelli
Music: Andreas Levisianos

Φεστιβάλ/Βραβεία


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Και πάλι νέα, Ioanna Varsou (GREECE, 2014), 1’

Young-Again-web2D computer animation, Σχεδίαση στο χαρτί

Το “YoungAgain” είναι μία ταινία μικρού μήκους για τη μάταιη μάχη ενάντια στο χρόνο. Μία ηλικιωμένη γυναίκα κοιτάζει μια φωτογραφία από τα νιάτα της και προσπαθεί να γιατρέψει τα σημάδια που έχει αφήσει ο χρόνος στην εμφάνισή της. Μέχρι και το τέλος της ταινίας, παραμένει δυστυχώς σε μία ονειρική κατάσταση, πιστεύοντας πως έχει καταφέρει ό,τι είχε προγραμματίσει στη ζωή της. Ο θεατής όμως  γνωρίζει ότι η πραγματικότητά της απέχει πολύ από την αλήθεια. 

Credits


Director: Ioanna Varsou
Producer: ΤΕΙ Athens
Storyboard, Animation, Editing: Ioanna Varsou
Music: Camille Saint-Saëns

Φεστιβάλ/Βραβεία


Drama Festival 2014-Student Films; Shoot it Festival 2015


Η Ζητιάνα, Yang Yi (TAIWAN, 2015), 5’ 26”

The-Blessing-Beggar-web
 Ντεκουπαρισμένα υλικά

Η Μαρία, μία μικρή ζητιάνα, κοντεύει να πεθάνει από την πείνα, επειδή δεν έφαγε από τα μήλα που προσφέρει καθημερινά η εκκλησία. Βρισκόμενη σε βαθιά απόγνωση, ορέγεται έναν αρουραίο που περπατάει στην άκρη του δρόμου. Παλεύει να αποφασίσει αν τελικά θα τον φάει ή όχι…


Credits


Director: Yang Yi
Producer: Yang Sung Cheng
Storyboard: Yang Yi
Artistic Direction: Yang Yi, Tsai De Hong
Animation: Yang Yi, Tsai De Hong, Wu Ting Rui, Chou Shu Lin
Editing: Tsai De Hong, Lin Zong Yi
Graphics: Tsai De Hong

Φεστιβάλ/Βραβεία


Youth Film Festival, Taiwan, Nominated


Σκιά, Debanjan Nandy (UK, 2015), 10’

Chhaya-web
 2D and 3D computer animation, Ηθοποιοί, Σχεδίαση σε γυαλί

Ένας ηλικιωμένος άντρας, παγιδευμένος σε ένα συνηθισμένο οίκο ευγηρίας, ζει με την ανάμνηση της αγαπημένης του συζύγου σαν να ήταν η σκιά του. Καθώς όμως το παρελθόν απειλεί το παρόν του, ο Prakash καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση: θα επιλέξει ένα υπνωτιστικό αλλά ανύπαρκτο όνειρο ή την ίδια τη ζωή;  

Credits


Director: Debanjan Nandy
Producer: Josh Lowe
Storyboard, Artistic Direction, Graphics: Debanjan Nandy
Animation: Debanjan NAndy, Maya Glick, Angelo A David
Music: Fraya Thomsen
Editing: Pawel Stec
Writer: Katerina Giannakou

Φεστιβάλ/Βραβεία


Edinburgh International Film Festival,UK; Anima Mundi , Brazil


Σταχτάλευρο, Annelise Williams (USA, 2014), 3’ 47”

Dust-With-Flour-web2D computer animation

Μία ηλικιωμένη γυναίκα μπερδεύει το αλεύρι με την τέφρα του συζύγου της, ο οποίος θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή βγαίνοντας από το φούρνο. 

Credits


Director: Annelise Williams
Producer: Annelise Williams
Storybard, Animation, Editing: Annelise Williams
Music: Jooil Kim
Supervisor: Eliot Cowan
Coloring: Sanna Helena

Φεστιβάλ/Βραβεία


Bucks Fever Film Fest (College Animation Honorable Mention)


Από ξύλο, Joost Jordens (NETHERLANDS, 2014), 3’ 43” 

Wood-web3D computer animation

Το «Από ξύλο» αφηγείται την ιστορία ενός συνταξιούχου ξυλογλύπτη, ο οποίος περνά τα χρόνια που του απομένουν ζώντας σε ένα χιονοσκέπαστο δάσος και ικανοποιώντας το πάθος του: την κατασκευή ζώων από ξύλο.

Credits


Director: Joost Jordens
Producer: Utrecht School of the Arts
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing: Joost Jordens, Bob Los, Mike von Rotz, Bram Meulman, Wilbert van Veldhuizen, Rosalia Black
Music: Killian Elbers
Audio: Tom de Smit, Nola Klop
Voice: Thijs Visser

Φεστιβάλ/Βραβεία


Shortcutz Annual Awards, 2015, Amsterdam, Netherlands; Winner of November - Shortcutz Weekly, 2014, Amsterdam, Netherlands; KLIK! Animation Festival, 2014, Amsterdam, Netherlands; Short and Sweet, 2014, Amsterdam, Netherlands, Capetown, South-Africa; Animated Dreams, 2015, Estonia; Viewster Online Film Festival Animated Worlds, 2015, Online; Studenten Festival, 2015, Amsterdam, Netherlands; Athens ANIMFESTl, 2015, Athens, Greece; Stukafest, 2015, Den Haag, Netherlands; Student Art Festival, 2015, Florida, U.S.A; Go Short, 2015, Nijmegen, Netherlands


Οι ζωοδότες, Angela De Vito (USA, 2014), 6’ 38”

The-Life-Givers-web2D computer animation

Στα σπήλαια κάτω από τη γη υπάρχουν χιλιάδες κεριά, ένα για κάθε ανθρώπινη ζωή. Οι Ζωοδότες ανάβουν τα κεριά, σηματοδοτώντας τη γέννηση ενός παιδιού, ενώ ο Θάνατος σβήνει τη φλόγα, όταν ο χρόνος ενός ανθρώπου στη Γη έχει τελειώσει. Η ταινία «Οι ζωοδότες» ακολουθεί την ιστορία μίας νέας μαθητευόμενης «ζωοδότριας» που παλεύει με την ιδέα ότι η ζωή πρέπει κάποια μέρα να λάβει τέλος. Ωστόσο, μαθαίνει ότι ο Θάνατος δεν είναι τόσο οριστικός όσο φαίνεται…

Credits


Director: Angela De Vito
Producer: Angela De Vito
Storyboard, Animation, Editing: Angela De Vito
Music: Jerome Leroy
Sound Design: Sasha Larco

Φεστιβάλ/Βραβεία


2014 Klik! Amsterdam Animation Festival; Ladies Animated Short Screening, 2014; Athens ANIMFEST 2015


Συνδε-δεµένοι, Manuela Buske (GERMANY, 2014), 4’ 45”

Connected-web2D and 3D computer animation, Pixilation

Υπάρχει ένας κόσμος κατασκευασμένος από κλωστές. Όλοι είναι συνδεδεμένοι με αυτές, αν και κανείς δεν το γνωρίζει. Μία γυναίκα ανακαλύπτει τι συμβαίνει και καλείται να εξαγάγει τα συμπεράσματά της.

Credits


Director: Manuela Buske
Producer: Manuela Buske
Storyboard, Animation, Editing: Manuela Buske
Music: Matija Strnisa

Φεστιβάλ/Βραβεία


2015: Anima Mundi - International Animation Festival, Rio de Janeiro, Brazil;Internationales Trickfilm-Festival Stuttgart / Hochschulpräsentation; Internationales Trickfilm-Festival Stuttgart / Young Animation Wettbewerb;  Holland Animation Film Festival, Netherlands;2014: Animated Dreams, Estonia; Konstanzer kurz.film.spiele; PISAF - Puchon International Student Animation Festival, South Korea; Anibar International Animation Festival / Student Competition, Kosovo


Χώρα καταγωγής: Αρµενία, Ornella Macchia (BELGIUM, 2015), 6’ 34”

Armenian-Papers-web2Dcomputer animation, Ηθοποιοί, Σχεδίαση στην άμμο, διαδικτυακό λογισμικό 

Στην αγορά του Ερεβάν, στην Αρμενία, ένας έμπορος μας προσκαλεί να μοιραστούμε τα φρούτα του και την ιστορία του…

Credits


Director: Ornella Macchia
Producer: Vincent Gilot
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing, Graphics: Ornella Macchia
Music: Benoit Charron
Light: Laura San Martin Perrera

Φεστιβάλ/Βραβεία


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Στα τυφλά, Joanne van der Weg (NETHERLANDS, 2014), 2’ 20”

Blindelings-web2D computer animation

Τι βλέπει ένας τυφλός που δεν βλέπω εγώ; Η ταινία animationείναι ένα σύντομο ταξίδι, όπως θα το έκανε ένας τυφλός. 

Credits


Director: Joanne van der Weg
Producer: Joanne van der Weg
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing: Joanne van der Weg
Sound: Berend Hesselink

Φεστιβάλ/Βραβεία


2014: Dioraphte award at Nederlands Film Festival, Netherlands; 2015: Anima Festival Brussels, Belgium; Holland Animation Film Festival, Netherlands.


Είδωλα, Paul Brenner (GERMANY, 2015), 4’ 15”

Eidolozaen-webΦωτογραφίες

Η Ειδωλόκαινος είναι μία γεωλογική εποχή στο μακρινό μέλλον. Το ερευνητικό πρόγραμμα «Ειδωλόκαινος» εξερευνά τη ζωή της ανθρωπότητας σε έναν κόσμο επηρεασμένο σε μεγάλο βαθμό από ένα πανταχού παρόν ψηφιακό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια χιλιάδων ετών, αυτός ο εικονικός Κόσμος επηρέασε ακόμη και την ανθρώπινη εξέλιξη. Λόγω της ακινησίας του ανθρώπινου είδους, δεν υπάρχει πια σωματική αλληλεπίδραση, ακόμα και η τεκνοποίηση γίνεται πλέον εικονικά.

Credits


Director: Paul Brenner
Producer: Madlen Folk
Storyboard, Animation, Editing: Paul Brenner
Music: Lorenz Schimpf
Sound Design: Moritz Drath

Φεστιβάλ/Βραβεία


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Γιατί, ρε; ers, Lora D'Addazio (BELGIUM, 2015), 7’ 15”

The-Whyers-web2D computer animation, Φωτογραφίες

Οι Whyers συναντιούνται σε ένα πάρτι. Ξενερωμένοι από την ατμόσφαιρα, αποφασίζουν να βγουν στους δρόμους, εκεί όπου ανήκουν. Στα σκαλοπάτια μιας εκκλησίας, ένας προφητικός άστεγος τους προειδοποιεί για μια επικείμενη τρομοκρατική επίθεση. Θα καταφέρουν να σώσουν την Ευρώπη – και να σταματήσουν να βαριούνται;

Credits


Director: Lora D'Addazio
Producer: Aterlier de production de La Cambre
Storyboard, Animation, Editing: Lora D'Addazio
Music: Nicolas Grombeer
Writer: Alexandre Mailleux

Φεστιβάλ/Βραβεία


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Το µουσείο της αµαρτίας, Anna Hinds Paddock, Isabela Littger, Kriti Kaur (USA, 2015), 4’ 10”

None-Of-That-web3D computer animation

Ένας φύλακας μουσείου ανακαλύπτει κατά τη βραδινή του περιπολία ότι κάποιος έχει λογοκρίνει ένα γυμνό έργο τέχνης. Αμέσως πηγαίνει να βρει τον ένοχο και τελικά ανακαλύπτει ότι ο δράστης είναι μία μικροσκοπική, μυστηριώδης καλόγρια. 

Credits


Director: Anna Hinds Paddock, Isabela Littger, Kriti Kaur
Producer: Ringling College of Art + Design
Storyboard: Anna Hinds Paddock, Isabela Littger, Kriti Kaur
Animation: Anna Hinds Paddock, Isabela Littger, Kriti Kaur
Music: Corey Wallace
Editing: Anna Hinds Paddock, Isabela Littger, Kriti Kaur

Φεστιβάλ/Βραβεία


Best of Ringling 2015, President's Award


Οι χαυλιόδοντες του διαστήµατος, Benjamin Brand, Johannes Engelhardt, Markus Eschrich, Johannes Lumer, Julius Rosen, Alexander Ochs (GERMANY, 2015), 5’ 20” 15

Operation-Rising-Tusk-web3D computer animation

Οι ΗΠΑ αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή το διαστημικό πρόγραμμα «Χαυλιόδοντες του διαστήματος», με στόχο να στείλουν στο διάστημα έναν ελέφαντα, για να προκαλέσουν την ΕΣΣΔ. Σύντομα, ένας άγριος ελέφαντας ξεκινά το ταξίδι του προς το τελικό σύνορο, όπου και θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματία σκυλίτσα του διαστήματος, τη Λάικα…

Credits


Director: Wildboar (Benjamin Brand, Johannes Engelhardt, Markus Eschrich, Johannes Lumer, Julius Rosen, Alexander Ochs)
Producer: Nuremberg Institute of Technology Georg Simon Ohm
Storyboard, Artistic Direction, Editing, Graphics: Wildboar
Animation: Johannes Lumer
Music: Benjamin Brand
Sound Design: Stefan Wühr

Φεστιβάλ/Βραβεία


2015: 20 Kitaso Kurzfilmabend Erlangen; Concorto Film Festival - 14th edition; Ohmrolle spring


Δύο φίλοι, Natalia Chernysheva (FRANCE, 2014), 4’ 02”

Two-Friends-web2D computer animation

Ακόμα και οι καλύτεροι φίλοι μπορεί να δυσκολεύονται να καταλάβουν ο ένας τον άλλον, όταν προέρχονται από δύο διαφορετικούς κόσμους.

Credits


Director: Natalia Chernysheva
Producer: Annick Teninge
Storyboard, Artistic Direction, Graphics: Natalia Chernysheva
Animation: Youri Tcherenkov,Natalia Chernysheva
Music: Yan Volsy
Editing: Myriam Copier

Φεστιβάλ/Βραβεία


Graduation film award CINANIMA, Portugal , 2014; Prix RTS KIDS ,Black Movie, Geneva, 2015; Special Mentions of the International Jury, FILMFEST DRESDEN, Dresden 2015


Μορς, Daniel Vidal (CHILE, 2014), 5’ 43” 

Morse-web2D computer animation

Μέσα στο ίδιο της το σπίτι, μία ανύπαντρη μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με την αναστάτωση και το φόβο, από τη στιγμή που μία παράξενη φιγούρα αρχίζει να εμφανίζεται στα σκίτσα της κόρης της. 

Credits


Director: Daniel Vidal
Producer: Manuel Ulloa
Storyboard, Editing: Daniel Vidal
Animation: Florencia Atria, Manuel Ulloa, Daniel Vidal
Music: Miguel H. Campos

Φεστιβάλ/Βραβεία


International Animation Festival Chilemonos 2015 (WINNER)



Φοιτητικό Διαγωνιστικό Β

  • PDF
Ψάρια και ιστορίες µε ψέµατα, Padelis Paradisis (GREECE, 2015), 6’ 23”

Ψάρια-Και-Ιστορίες-Με-Ψέμματα-web2D computer animation

Δύο ψάρια, ένας άνθρωπος και ένα υπομονετικό πουλί.
Μυστήρια δέντρα περιστρέφονται μέσα στο χαρτί
και καταλήγουν πάλι στην αρχή.
Πώς όμως άραγε θα φύγουν από εκεί;
Η ιστορία μιας γραμμής, που έφυγε από τη σφαίρα.

CREDITS


Director: Padelis Paradisis
Producer: Padelis Paradisis
Storyboard, Animation, Editing: Padelis Paradisis
Music: Ivan Lavrov

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Σιελ, Faidra Derizioti (GREECE, 2015), 5’ 16”

ciel2D computer animation

Μία εσωτερική εξερεύνηση της ψυχής, του συνειδητού και του ασυνείδητου. Στην ουσία, της ζωής.

CREDITS


Director: Phaedra Derizioti
Producer: Phaedra Derizioti
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing: Phaedra Derizioti
Music: Georgiana Filippaki

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Μεταξύ συρµού και αποβάθρας, Katy Wang (UK, 2015), 1’ 34”

mind-the-gap2D computer animation

Ένα animation που αναπαριστά τη θέα, τους ήχους και την πορεία του Μετρό του Λονδίνου, εμπνευσμένο από τα εμβληματικά μοτίβα των καθισμάτων του.

CREDITS


Director: Katy Wang
Producer: Kingston University
Storyboard, Animation, Music, Editing: Katy Wang

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Βαριά σκιά, Emily Neilson (USA, 2015), 4’ 51”

heavy-as-a-hillΠλαστελίνη, Κούκλες

Ένα μικρό κορίτσι και η μητέρα του καλούνται να αντιμετωπίσουν, η κάθε μια με το δικό της τρόπο, ζητήματα νεότητας, γηρατειών, φαντασίας και κατάθλιψης.

CREDITS


Director: Emily Neilson
Producer: Emily Neilson
Storyboard, Animation, Editing: Emily Neilson

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Περιτύλιξη εµπορεύµατος, Tommy Robin (UK, 2015), 2’ 12”

shrink-wrappedΗθοποιοί

Μπες σε ένα λαβύρινθο από πόρτες. Ανακάλυψε την άβολη αλήθεια των ανθρώπων που είναι παγιδευμένοι πίσω από αυτές. Και αυτών που επιλέγουν να τις ανοίξουν.

CREDITS


Director: Tommy Robin
Storyboard, Animation: Tommy Robin
Artistic Direction: Ana Martinez Fernandez (dinamitalight)
Music: Rebecca Dale
Editing: Zsofia Talas
Director of Photography: Samira Oberberg
Sound Design: Thomas Blazukas

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Στη µατιά σου, Arnal Julien (FRANCE, 2015), 6’ 06”

in-your-eyesΣχεδίαση στο χαρτί

Το σώμα ενός άντρα είναι για πάντα σημαδεμένο από τις φρίκες του πολέμου.

CREDITS


Director: Arnal Julien
Producer: Caumon Céline
Storyboard, Animation, Editing: Julien Arnal
Music: Bosques de mi mente

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Το δώρο, Jacob Frey (GERMANY, 2014), 4’ 26”

the-present3D computer animation

Ο Jake περνά τον περισσότερο χρόνο του παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια μέσα στο σπίτι, μέχρι που η μαμά του αποφασίζει να του κάνει ένα δώρο.

CREDITS


Director: Jacob Frey
Producer: Anna Matacz
Storyboard: Fabio Coala
Artistic Direction, Animation, Editing: Jacob Frey
Music: Tobias Buerger

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ (επιλογή


2014: International Festival of Animation Cinema and Comics Cartoon Club, Italy - Cartoon Kids award; FESA, Belgrad, Serbia - Best film for children; Hiroshima Int. animation festival, Japan; Animpact Animation Festival, Seoul, South Korea; Anim Arte, Brazil - International Students – Maxi 2nd place : Audience Award; Filmschau Baden Wuerttemberg, Stuttgart, Germany – Best Animation
2015: Watersprite 2015, Cambridge, UK – Best Original Film Music; VAFI, Croatia – MIDI Section First prize; Sehsuechte Int. Student Festival Konrad Wolf, Potsdam, Germany – Best children film.


Μάνα, Joan Chung (CANADA, 2015), 5’ 40”

mother2D computer animation

Τα αμέτρητα καθήκοντα και οι δουλειές του σπιτιού ωθούν μία ανύπαντρη μητέρα να ξεπεράσει τα όριά της και τελικά να πέσει σε κόμμα, αφού η συνείδησή της έχει χωριστεί από το σώμα της. Είναι πλέον στο χέρι των παιδιών της να τη βοηθήσουν και να επανορθώσουν για όλα, δείχνοντας κατανόηση απέναντι στη Μητέρα τους και συνειδητοποιώντας πόσα έχει κάνει γι’ αυτά.

CREDITS


Director: Joan Chung
Producer: Sheridan College
Storyboard: Joan Chung, Seeyun Lee, David Du
Artistic Direction: Rui Hao, Joan Chung, Stephanie Chiew
Animation: Joan Chung, Stephanie Chiew, David Du, Ana Gomez, Matthew Fazari, Rui Hao, Nicholas Nason, Jessica Jing, Seeyun Lee, Dadi Wang
Music: Matthew Fazari, Mike Mclaren
Editing: Joan Chung, Ana Gomez, Stephanie Chiew

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Πόκι Πόκι, Junjie Zhang (USA, 2015), 6’ 43”

pokey-pokey2D computer animation

Ένας πατέρας ξεκινά ένα ταξίδι, προκειμένου να βρει τον καλύτερο τρόπο, για να προστατεύσει το γιο του από τη θέαση της βρωμιάς αυτής της βουτηγμένης στο έγκλημα πόλης.

CREDITS


Director: Junjie Zhang
Producer: Zhen Zeng
Storyboard, Animation, Editing: Junjie Zhang
Music: Pantawit Kiangsiri
Graphics: Shangning Wang

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Σπάσε-Δώσε, Nicolai C. Stigar (NORWAY, 2014), 4’ 45”

give-and-break3D computer animation

Ένα αγόρι από πορσελάνη συναντά ένα πορσελάνινο κορίτσι. Το κορίτσι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της πορσελάνινης επιφάνειάς του. Μία σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους, όταν το αγόρι αρχίζει να της δίνει κομμάτια από τον εαυτό του.

CREDITS


Director: Nicolai C. Stigar
Producer: Nicolai C. Stigar
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing, Graphics: Nicolai C. Stigar
Music: Renate Rubini

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Φανάρια, Patrick O'Mahony (UK/IRELAND, 2015), 6’ 25”

lampsΚούκλες | Puppets

Ένα νέο, βικτωριανό φανάρι ονόματι Μαγνήτης έρχεται αντιμέτωπο με ένα πρόβλημα που μόνο εκείνο μπορεί να λύσει.

CREDITS


Director: Patrick O'Mahony
Producer: Will Bishop-Stephens
Storyboard, Animation, Editing: Patrick O'Mahony
Music: Hollie Buhagiar

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Η περιέργεια έφερε τη φάτα, Dotty Kultys (UK/POLAND, 2014), 5’ 40”

the-girl-who-spoke-cat2D computer animation, Cut-out animation | Ντεκουπαρισμένα Υλικά

Σε ένα βαρετό, οργανωμένο κόσμο, ένα περίεργο κορίτσι λαχταρά χρώματα και χαρά, ενάντια στις επιθυμίες της νομοταγούς μητέρας της. Όταν το κορίτσι ακολουθεί μία παράξενη γάτα που δεν συνάδει με τα ασπρόμαυρα πρότυπα της κοινωνίας, ανακαλύπτει ένα θορυβώδες υπόγειο σύμπαν γεμάτο ζωή, το οποίο και αποφασίζει να παρουσιάσει στον επάνω κόσμο.

CREDITS


Director: Dotty Kultys
Producer: Dotty Kultys
Storyboard, Editing: Dotty Kultys
Artistic Direction: Justine Saint-Lo, Szu Yu Chen
Animation: Dotty Kultys, Szu Yu Chen, Nicola Dunlop, Hoda Touny
Music: Dave Yapp

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


2015: Animafest Zagreb, Croatia; Zlin Film Festival, Czech Republic; KINOLUB, Poland; Supertoon, Croatia; Golden Kuker Sofia, Bulgaria; Athens Animfest, Greece; VAFI, Croatia


Κατοικίδια, Alice Cool (CANADA, 2014), 2’ 33”

pet2D computer animation

Η ταινία “Pet” παρουσιάζει έναν ανεστραμμένο κόσμο, στον οποίο τα ζώα έχουν την απόλυτη κυριαρχία, ενώ τα ανθρώπινα όντα έχουν μετατραπεί σε κατοικίδια και βοσκήματα.

CREDITS


Director: Alice Cool
Producer: Alice Cool
Storyboard, Artistic Direction, Animation: Alice Cool
Music: Julian Lawrence
Editing: Alice Cool, Wenyu Jiang

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


2014: Ottawa International Animation Festival, Canadian Student Competition; Anim'est, Animash Showcase


Οι περιπέτειες των Φίλις και Ροκ, Iwan Jones-Roberts (UK, 2015), 3’ 15”

the-adventures-of-phyllis-and-roc3D computer animation

Μία μεσήλικη γυναίκα, η Φίλις, ξυπνά κάθε πρωί, για να ταΐσει τη γάτα της. Αυτό το πρωί, όμως, βρίσκει τη γάτα της στο δρόμο, χτυπημένη.
Η Φίλις ζει µόνη της, στη µέση της ουαλικής εξοχής, µίλια µακριά από το κοντινότερο χωριό. Πλησιάζει τη γάτα, νοµίζοντας πως έχει πεθάνει, όµως η γάτα είναι ακόµα ζωντανή. Το πρόβληµα είναι το εξής: πώς θα την πάει στον κτηνίατρο; Η µόνη της επιλογή είναι να κάνει οτοστόπ. Θα τα καταφέρει ή θα πρέπει να καταφύγει σε πιο ακραία µέσα; Ένα ρόλερ-κόστερ γεγονότων ξεκινά, καθώς η Φίλις προσπαθεί να πάει τη γάτα στον κτηνίατρο εγκαίρως.

CREDITS


Director: Iwan Jones-Roberts
Producer: Iwan Jones-Roberts
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing, Graphics: Iwan Jones-Roberts
Music: Dave Brown
Voice: Catrin Fychan

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Βιολέτα, Ryan Ines (USA, 2015), 5’ 56”

violet2D computer animation

Λουλούδια, φωτιά, φιλία και διασκέδαση.

CREDITS


Director: Ryan Ines
Producer: Ryan Ines
Storyboard, Animation, Editing: Ryan Ines
Music: Tokyo Megaplex

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Μητριαρχική όπερα, Caress Reeves (USA, 2015), 7’ 17”

mothership-opera2D computer animation

Βρισκόμενη υπό τη σκλαβιά της πριμαντόνας της όπερας, μία ταπεινή υπηρέτρια μαθαίνει ότι το παρελθόν και το πεπρωμένο της επεκτείνονται πέρα από τα όρια του θεάτρου. Ένα φανκ οπερετικό μιούζικαλ!

CREDITS


Director: Caress Reeves
Producer: University of Southern California
Storyboard, Artistic Direction, Animation, Editing: Caress Reeves
Music: Grant Fonda
Writer: Jeffrey Bassette

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΒΡΑΒΕΙΑ


Πρεμιέρα φεστιβάλ


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BE THERE!

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Παραγωγή φεστιβάλ: ANIMATE CORFU

Διοργάνωση εκδήλωσης: Great Events

Logo: Tomek

ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Zippyframes.com
  • Crossbow.gr
  • Motivar.io

CONTACT

Επικοινωνήστε με το φεστιβάλ:
info [at] betherefest.gr


Δείτε την ομάδα του φεστιβάλ
:


You are here ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ