betherefest.gr

GreekEnglish (United Kingdom)

Έναρξη Υποβολής Ταινιών 2014

  • PDF

Μόλις λίγες ημέρες μετά την είσοδο του 2014 και το Be there! Corfu Animation Festival βρίσκεται στις επάλξεις και ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της διαδικασίας υποβολής ταινιών για την 4η έκδοσή του.

Το Be there! 4 προσκαλεί όλους τους σκηνοθέτες και τις σκηνοθέτιδες από όλο τον κόσμο να υποβάλουν τις ταινίες animation τους για το διαγωνιστικό τμήμα του τέταρτου κατά σειρά Be there!, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα.

Τα Διαγωνιστικά Προγράμματα
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει παραδοσιακά πλέον 3 διαγωνιστικά προγράμματα. Το πρώτο αφορά σε μικρού μήκους ταινίες, που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2013 ενώ το δεύτερο συνδέεται με τις φοιτητικές ταινίες μικρού μήκους και συγκεντρώνει φοιτητικές ταινίες, που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2013.

Και στα δυο πρώτα διαγωνιστικά προγράμματα οι ταινίες μπορούν να κυμαίνονται από μερικά δευτερόλεπτα ως και 35 λεπτά, χωρίς περιορισμό στην τεχνική animation ή το κινηματογραφικό είδος, ενώ δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη γεωγραφική προέλευση.

Το τρίτο διαγωνιστικό πρόγραμμα εμπεριέχει τις μεγάλου μήκους ταινίες, που ολοκληρώθηκαν μετά την 1/1/2013 με διάρκεια 50 λεπτά και άνω, ανεξαρτήτως γεωγραφικής προέλευσης, τεχνικής animation, και κινηματογραφικού είδους.

Ορισμένες Χρήσιμες Πληροφορίες
Στο Φεστιβάλ δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Η υποβολή των στοιχείων των ταινιών, αλλά και των ίδιων των ταινιών γίνεται online, όπου μπορείτε να βρείτε και τον κανονισμό του φεστιβάλ.

Για όποια διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής: 30 Ιουνίου 2014

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BE THERE!

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Παραγωγή φεστιβάλ: ANIMATE CORFU

Διοργάνωση εκδήλωσης: Great Events

Logo: Tomek

ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Zippyframes.com
  • Crossbow.gr
  • Motivar.io

CONTACT

Επικοινωνήστε με το φεστιβάλ:
info [at] betherefest.gr


Δείτε την ομάδα του φεστιβάλ
:


You are here PRESS Έναρξη Υποβολής Ταινιών 2014