betherefest.gr

GreekEnglish (United Kingdom)

Πανελλήνια πρεμιέρα: Chico & Rita

  • PDF

chicoandritaΜια εβδομάδα πριν την επίσημη έξοδό της στις ελληνικές αίθουσες, το πανέμορφο animated (και αισθησιακό) ρομάντσο Chico and Rita έρχεται στο Βe there!

Ένα ρομαντικό, αληθινό, ατμοσφαιρικό και αποκαλυπτικό μιούζικαλ επέλεξε να σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Fernando Trueba για τη φετινή χρονιά σαν καταφύγιο των ηρώων μιας μοναδικά αποτυπωμένης τραγελαφικής ιστορίας αγάπης.

Υπό τους ήχους υπέροχης jazz μουσικής δύο κουβανοί, ένας πιανίστας και μια τραγουδίστρια κάνουν όνειρα για μια καριέρα στην Αμερική, που θα ανοίξει διάπλατα τα φτερά τους και στροβιλίζονται μέσα σε έναν άνεμο από δυσκολίες, αδυναμίες, επιτυχίες και ερωτικά φτερουγίσματα, που άλλοτε τους απογειώνει και άλλοτε τους προσγειώνει ανώμαλα.

Μια «έγχρωμη» ταινία για τη διαφορετικότητα, την αγάπη, το πάθος και τη μουσική με ενδιαφέρον χιούμορ, ιστορική αξιοπιστία και σαφή τοποθέτηση στη δεκαετία του '40 με τους ήχους και τις εικόνες, που τη χαρακτήρισαν.

Το Chico & RIta θα προβληθεί την Πέμτπη 7 Απριλίου τις 21:00 στον Κιν/φο Ορφέα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, με τη στήριξη της εταιρείας ODEON. Δείτε το trailer:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BE THERE!

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

CREDITS

Παραγωγή φεστιβάλ: ANIMATE CORFU

Διοργάνωση εκδήλωσης: Great Events

Logo: Tomek

ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Zippyframes.com
  • Crossbow.gr
  • Motivar.io

CONTACT

Επικοινωνήστε με το φεστιβάλ:
info [at] betherefest.gr


Δείτε την ομάδα του φεστιβάλ
:


You are here ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Πανελλήνια πρεμιέρα: Chico & Rita